Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός για Ποντόλσκι στο Μιλάνο

Χαμός για Ποντόλσκι στο Μιλάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 00:43
Εκατοντάδες οπαδοί της Ίντερ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για να υποδεχθούν τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος θα συνεχίσει στους «νερατζούρι» με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. «Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο παίκτης.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον Λούκας Ποντόλσκι οι οπαδοί της Ίντερ, με τον Γερμανό άσο να δηλώνει έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν γι' αυτόν οι οπαδοί των «νερατζούρι» και να θέτει ως στόχο την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Μαντσίνι είναι σπουδαίος προπονητής. Με ήθελε στην ομάδα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ξέρω καλά τη Σέριε Α. Πρόκειται για σπουδαίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά να πετύχουμε και μια μεγάλη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Forza Ίντερ» δήλωσε ο Ποντόλσκι.

Ο 29χρόνος φέρεται ότι δέχτηκε μια μικρή μείωση στις αποδοχές του, προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Ίντερ και τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, ενώ η συμφωνία των δύο ομάδων φέρεται ότι περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, ο διεθνής άσος θα υπογράψει συμβόλαιο και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στης Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.