Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ιταλία για Ίντερ ο Ποντόλσκι

Στην Ιταλία για Ίντερ ο Ποντόλσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2015 18:33
Στην Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο στην Ίντερ αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής ο Λούκας Ποντόλσκι ο οποίος θα αγωνιστεί στους «νερατζούρι» με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Άρσεναλ.

Σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Λούκας Ποντόλσκι μέχρι το φινάλε της σεζόν ήρθε η Ίντερ. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport» αλλά και το «Sky Sports», ο Γερμανός άσος αναμένεται στην Ιταλία το βράδυ της Παρασκευής για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 29χρονος άσος φέρεται ότι δέχτηκε μια μικρή μείωση στις αποδοχές του, προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Ίντερ και τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, ενώ η συμφωνία των δύο ομάδων φέρεται ότι περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

«Εάν κοιτάξετε την ιστορία, οι Γερμανοί τα πήγαιναν πάντα περίφημα στην Ίντερ. Τον γνωρίζω ως παίκτη. Μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις στην επίθεση. Το σουτ του είναι υπέροχο και πρόκειται για παγκόσμιο πρωταθλητή. Έχει παίξει σε Μπάγερν και Άρσεναλ και έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα» δήλωσε για τον Ποντόλσκι ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.