Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Ο Μπέιλ δεν θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ»

Πέρεθ: «Ο Μπέιλ δεν θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2014 00:29
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέφει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Ουαλό άσο και ξεκαθάρισε πως δεν πωλείται για οποιοδήποτε ποσό. «Θέλω να μείνω για χρόνια στη Ρεάλ» δήλωσε ο παίκτης.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει ο Γκάρεθ Μπέιλ όπως δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως ο Ουαλός άσος δεν πωλείται:

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή κάποιον άλλο σύλλογο. Όπως δεν μπορώ να φανταστώ τη Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο, έτσι δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς τον Μπέιλ. Κάθε σύλλογος γνωρίζει πως ο Μπέιλ δεν θα φύγει ποτέ από τη Ρεάλ και η Ρεάλ δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις για οποιοδήποτε ποσό. Είναι παίκτης-κλειδί, έχει προσφέρει ήδη τόσα πολλά στην ομάδα και αποτελεί σημαντικό μέλος για το μέλλον του συλλόγου» δήλωσε ο Πέρεθ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι: «Ο Μπέιλ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας και δεν θα φεύγει».

«Δεν θα πάω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Από την πλευρά του, ο Γκάρεθ Μπέιλ απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να προσθέτει πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στη Ρεάλ και να κερδίσει περισσότερους τίτλους:

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη. Αγαπάω τη πόλη, τον καιρό και τον σύλλογο μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 και θέλω να μείνω για ακόμα περισσότερα χρόνια. Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους με τη Ρεάλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.