Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Δεν είναι το πρώτο φαβορί η Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Μέσι: «Δεν είναι το πρώτο φαβορί η Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/5/2026 12:56
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τα φαβορί του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας πως η Αργεντινή δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, παρά την κατάκτηση του τροπαίου το 2022 στο Κατάρ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Lo de Pollo», ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» παραδέχθηκε ότι άλλες εθνικές ομάδες δείχνουν αυτή τη στιγμή πιο δυνατές, εκφράζοντας, πάντως, την πεποίθησή του ότι η Αργεντινή θα παραμείνει ανταγωνιστική.

Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Μάιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.


«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν άλλα φαβορί μπροστά μας που βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα. Η Αργεντινή όμως θα είναι πάντα ανταγωνιστική και θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις ομάδες που θεωρεί ισχυρές υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου: «Η Γαλλία είναι ξανά πολύ καλή και έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Ισπανία, η Βραζιλία, ακόμη κι αν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τελευταία, είναι πάντα διεκδικήτριες. Το ίδιο ισχύει για τη Γερμανία, την Αγγλία και την Πορτογαλία, που έχει επίσης πολύ ανταγωνιστική ομάδα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.