Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία της ΚΑΕ ο Βασίλης Οικονομίδης

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία της ΚΑΕ ο Βασίλης Οικονομίδης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/5/2026 13:43
Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ο Βασίλης Οικονομίδης, υποβάλλοντας την παραίτησή του μέσω επιστολής προς τη διοίκηση της εταιρείας.

Η αποχώρησή του σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, με διαφωνίες που αφορούν ζητήματα λειτουργίας και νοοτροπίας στο εσωτερικό της ΚΑΕ, καθώς και τον τρόπο συνεργασίας σε επίπεδο διοίκησης.

Ο Οικονομίδης είχε επιστρέψει σε ενεργό ρόλο τον περασμένο φθινόπωρο, μετά τις διοικητικές αλλαγές που ακολούθησαν την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μαζί με τον Νίκο Βεζυρτζή είχαν αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και προέδρου αντίστοιχα, με στόχο την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή του συλλόγου.

Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:

Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ωστόσο, κατά το διάστημα που ακολούθησε φαίνεται πως προέκυψαν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε ζητήματα φιλοσοφίας και λειτουργίας, οι οποίες οδήγησαν τελικά τον Οικονομίδη στην απόφαση να αποχωρήσει.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο ίδιος επικαλείται λόγους δεοντολογίας, αλλά και διαφωνίες γύρω από τη συνολική λειτουργία της ΚΑΕ και τη συνεργασία μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ό,τι αφορά τον «Δικέφαλο», δεν αποκλείεται να υπάρξουν γενικότερες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο το επόμενο διάστημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.