Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βλέπουν Μαντσίνι στη Μονακό

Βλέπουν Μαντσίνι στη Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2013 20:00
Τον Ρομπέρτο Μαντσίνι βλέπουν στην Μονακό ως τον κατάλληλο προπονητή που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε επιτυχίες μετά την επιστροφή της στη Ligue 1 και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες να υπάρξουν νεότερα με την περίπτωση του.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντεστερ Σίτι βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από τους «πολίτες», και ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ είναι έτοιμος να του προσφέρει γη και ύδωρ ώστε να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Όσον αφορά τον νυν τεχνικό των Μονεγάσκων, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο 61χρονος έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Πριγκιπάτου, ωστόσο παρότι πέτυχε τον στόχο του ανεβάζοντας την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνονται πρόθυμοι να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Παράλληλα τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν εκεί για τη Μονακό, η οποία έχει σκοπό να επιστρέψει δυναμικά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο πως η Γαλλική ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τους Ρανταμέλ Φαλκάο και Χουλκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.