Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαλίτσιος: «Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό»

Γκαλίτσιος: «Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2014 16:42
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου διέψευσε ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έβαλε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος σε συνέντευξη του στον «NovaΣΠΟΡ Fm 94,6», ξεκαθάρισε ε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ενδιαφέρον των «πράσινων».

Ο αμυντικός της Λόκερεν πρόσθεσε πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό και ότι αναμένεται να συζητήσει με την ομάδα του για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του και στην κακή πορεία της Εθνικής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:


Για τη Λόκερεν: «Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ίσως μας βγαίνει κούραση. Αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο συνεχώς. Τις τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε κάποιους βαθμούς και πέσαμε στη βαθμολογία. Μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Είναι πολλές υποχρεώσεις, συνεχόμενα τα παιχνίδια. Όταν μια ομάδα στηρίζεται σε 13 με 14 ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολο γιατί κάποια στιγμή βγαίνει η κούραση».

Για τους στόχους του και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητα έχει η Λόκερεν, να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου, όμως υπάρχει χρόνος ακόμα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Στόχος κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό, είναι να συνεχίσει έξω. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν περίεργος. Στην αρχή φάνηκε να είναι σοβαρό, αλλά οι χθεσινές εξετάσεις έδειξαν πως δεν είναι, οπότε όλα καλά. Πρέπει να μιλήσω με τους γιατρούς για να δω αν παίξω. Σήμερα πονούσα, θα προπονηθώ αύριο και θα αποφασίσουμε. Νομίζω δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ το Σάββατο».

Για την Εθνική: «Δεν θέλω να πω κάτι. Σίγουρα περνάει δύσκολη περίοδο όμως είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να βγει απ’ τις δυσκολίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.