Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν διέψευσε για Τόρες ο πρόεδρος της Ατλέτικο

Δεν διέψευσε για Τόρες ο πρόεδρος της Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2014 16:28
Φωτιά στα σενάρια επιστροφής του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο έβαλε ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Τσερέζο, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τον Ισπανό φορ ωστόσο πρόσθεσε πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει.

Ο Φερνάντο Τόρες δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Ιταλία, μετρώντας μόλις 1 γκολ σε 10 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» να ψάχνουν τον τρόπο για να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του Ισπανού φορ που αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνου με τη μορφή διετούς δανεισμού από την Τσέλσι.

Ανάμεσα στα σενάρια που ακολουθούν είναι αυτό της ανταλλαγής του με τον Αλέσιο Τσέρτσι της Ατλέτικο, με τον πρόεδρο των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Τσερέζο να μην διαψεύδει αλλά ούτε να επιβεβαιώνει την επιστροφή του Ισπανού φορ στην ομάδα που καθιερώθηκε:

«Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Τόρες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει. Έχουμε σπουδαία ομάδα, όμως μπορούμε να φέρουμε έναν παίκτη μέχρι την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο.

Μάλιστα, ο βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χερμάν Μπούργος σε σχετική ερώτηση εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ο Τόρες να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο:

«Μια επιστροφή του Τόρες; Δε θέλω να δημιουργήσω παρεξηγήσεις, απλά τοποθετώ την άποψή μου. Θα ήταν υπέροχο…» τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.