Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λο: «Ρονάλντο και Μέσι θα πρέπει να μοιραστούν τη Χρυσή Μπάλα»

Λο: «Ρονάλντο και Μέσι θα πρέπει να μοιραστούν τη Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 19:54
Με τα καλύτερα λόγια για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μίλησε ο θρύλος της Μαν. Γιουνάιτεντ, Ντένις Λο ο οποίος δήλωσε πως το πιο δίκαιο θα είναι να μοιραστούν το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Ντένις Λο σε ερώτηση για το ποιος θα κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι, προτείνοντας την ιδέα οι δύο άσοι να μοιραστούν το βραβείο:

«Είναι εξαιρετικοί. Δύο από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει ποτέ. Ο Νόιερ είναι εξαιρετικός γκολκίπερ και παγκόσμιος πρωταθλητής όμως δεν βρίσκεται απέναντι σε δύο συνηθισμένους παίκτες. Πιστεύω θα ήταν ωραίο να υπήρχαν δύο νικητές, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τον Μέσι και τον Ρονάλντο τη φετινή σεζόν» δήλωσε στην ιστοσελίδα της FIFA ο Λο και πρόσθεσε:

«Είναι φανταστικοί. Σκοράρουν τόσο συχνά που απολαμβάνεις να τους παρακολουθείς. Όταν σκέφτομαι τον Μέσι, το μέγεθος του και τα τάκλιν που πρέπει να αντιμετωπίσει από τους αντιπάλους σε κάθε παιχνίδι… Είμαι γεμάτος θαυμασμό γι’ αυτόν. Όμως και ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικός. Έχει τρομερά φυσικά προσόντα. Όποιος και να κερδίσει, θα το αξίζει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.