Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζερβίνιο: «Μισώ την Άρσεναλ λόγω Βενγκέρ...»

Ζερβίνιο: «Μισώ την Άρσεναλ λόγω Βενγκέρ...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2014 18:30
Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο του Ζερβίνιο να αγωνιστεί στην Άρσεναλ όπως δήλωσε ο Ιβοριανός άσος, ο οποίος τόνισε πως πλέον μισεί τους «κανονιέρηδες» εξαιτίας του τρόπου που του συμπεριφέρθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ

Μετά από δύο χρόνια στην Άρσεναλ, ο Ζερβίνιο αποχώρησε από το Λονδίνο για λογαριασμό της Ρόμα, με τον Ιβοριανό να δηλώνει πως πλέον μισεί τους «κανονιέρηδες» εξαιτίας του Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο κατηγόρησε για διακρίσεις παικτών:

«Ο Βενγκέρ δεν με εμπιστεύτηκε ποτέ. Ο Γκαρσία δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των παικτών που παίζουν και αυτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι σημαντικό για τον κάθε παίκτη.

Ως παιδί είχα όνειρο να παίξω για την Άρσεναλ γιατί αγαπούσα την ομάδα. Πλέον την μισώ εξαιτίας του τρόπου που μου συμπεριφέρθηκε ο Βενγκέρ. Παρόλα αυτά μετανιώνω που έφυγα από τον σύλλογο τόσο σύντομα χωρίς να αποδείξω την αξία μου, κάτι που κάνω πλέον στη Ρόμα
», δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport».

Για τον αποκλεισμό της Ρόμα από το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ακόμα και εάν τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια μεγάλη σεζόν. Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Γκαρσία»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.