Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, ρεκόρ η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, ρεκόρ η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2014 23:55
Δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Βασιλεία, παίζοντας από το 61’ με δέκα παίκτες και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. 6x6 για τη Ρεάλ, 4-0 τη Λουντογκόρετς, με την ομάδα του Αντσελότι να γίνεται η πρώτη ισπανική ομάδα που πετυχαίνει 19 σερί νίκες!

Η Λίβερπουλ ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Βασιλεία για να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι Ελβετοί απέδρασαν με την ισοπαλία (1-1) από το «Άνφιλντ» και «σφράγισαν» αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παρότι η ομάδα του Ρότζερς ήταν αυτή που ήθελε σκορ, η Βασιλεία ήταν η ομάδα που δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τελικώς κατάφερε να προηγηθεί στο 25’ με σουτ του Φράι έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι Ελβετοί είχαν μάλιστα ευκαιρίες με Γκονζάλες και Στρέλερ για να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Μάρκοβιτς είδε απευθείας κόκκινη στο 62’ για άπλωμα του χεριού του στο πρόσωπο του Σαφάρι.

Ο παίκτης των φιλοξενούμενων έπεσε πολύ εντυπωσιακά και ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον Σέρβο άσο, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των «κόκκινων», που παρόλα αυτά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 81’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ.

Στα τελευταία λεπτά η Λίβερπουλ πίεσε ασφυχτικά για το 2ο γκολ και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Χέντερσον στο 87’, με το 1-1 όμως να μένει μέχρι το φινάλε, σκορ που έστειλε τη Βασιλεία στους «16» και τους Άγγλους στο Γιουρόπα.

6x6 με ρεκόρ η Ρεάλ


Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, ρεκόρ η Ρεάλ (video)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρεάλ κέρδισε με 4-0 τη Λουντογκόρες στο Μπερναμπέου, έκανε το 6x6 στον όμιλο και πανηγύρισε την 19η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν καμία ισπανική ομάδα.

Η «βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Μαρσελίνιο στο 20’ και ο Ρονάλντο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 72 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνοντας τον Ραούλ στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση.

Μπέιλ (38’) και Αρμπελόα (79’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 88’ ο 20χρονος Μεδράν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 18
2. Βασιλεία 7
3. Λίβερπουλ 5
4. Λουντογκόρετς 4




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.