Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαρέιντε: «Ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός»

Χαρέιντε: «Ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2014 15:18
Ο Άγκε Χαρέιντε προκαλεί ξανά τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Τρίτης. «Κάθε χρόνο χάνουν ένα ματς Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα τους. Ήρθε η ώρα», τόνισε ο προπονητής της Μάλμε.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Άγκε Χαρέιντε προτίμησε να ακολουθήσει την ίδια τακτική ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τρίτη στο Φάληρο, όπου η Μάλμε θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ:

«Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει κι αυτό είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια.

Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα ματς στην έδρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη. Έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει
».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, που από τις αρχές Νοεμβρίου δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα: «Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.