«Ελκυστικός σύλλογος η Μονακό»
Update για την οικονομική κατάσταση της Μονακό έδωσε πρόεδρος του οικονομικού ελέγχου του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, σύμφωνα με το οποίο οι Μονεγάσκοι έχουν εξομαλύνει τα οικονομικά τους.Φέτος η Μονακό ενώ είχε ξεκινήσει με ένα πλήρες ρόστερ και είχε μεγάλες βλέψεις, υπέστη οικονομική κατάρρευση στα μέσα της σεζόν με αποτέλεσμα να γνωρίσει ο σύλλογος πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Απρόσμενη εξέλιξη με προσφορά* γνωστής στοιχηματικής καθώς τελικά δόθηκε παράταση! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Τα οικονομικά προβλήατα ωστόσο δεν λύγισαν την ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs, ενώ κυνηγά και το νταμπλ στη Γαλλία.
Στην ενημέρωση αναφέρεται ότι το κλαμπ θα δώσει κάποιες εγγυήσεις μέχρι τις 15/5, ωστόσο παραμένει «ελκυστικό»:
«Οι σχέσεις με τη Μονακό έχουν ομαλοποιηθεί. Ο σύλλογος πρέπει να παρέχει ισχυρές εγγυήσεις μέχρι τις 15 Μαΐου, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η Μονακό είναι αυτή τη στιγμή ένας ελκυστικός σύλλογος που λειτουργεί σε ένα κατάλληλο περιβάλλον».