Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεχνολογία γραμμής και στη Μπουντεσλίγκα!

Τεχνολογία γραμμής και στη Μπουντεσλίγκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2014 02:28
Μετά τις διοργανώσεις της FIFA και την Πρέμιερ Λιγκ, η τεχνολογία γραμμής θα χρησιμοποιείται από την επόμενη σεζόν και στην Μπουντεσλίγκα μετά από απόφαση που πάρθηκε και από τις 18 ομάδες του πρωταθλήματος.

Ευκολότερο θα είναι το έργο των διαιτητών από τη νέα σεζόν στη Μπουντεσλίγκα, καθώς οι 18 ομάδες του πρωταθλήματος ψήφισαν υπέρ της τεχνολογίας γραμμής, η οποία θα εγκατασταθεί στα γήπεδα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας ώστε να χρησιμοποιείται από τη σεζόν 2015/16.

Η εν λόγω τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το 2012 στις διοργανώσεις της FIFA και από την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενημερώνει άμεσα τον διαιτητή για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος σε περιπτώσεις που δεν εύκολο να ληφθεί απόφαση με «γυμνό» μάτι.

Τεχνολογία γραμμής και στη Μπουντεσλίγκα!
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες είχαν γίνει συζητήσεις και στην Ιταλία για το εάν θα έπρεπε η τεχνολογία γραμμής να χρησιμοποιείται στη Σέριε Α μετά το ακυρωθέν γκολ του Ραμί στον αγώνα της Μίλαν με την Ουντινέζε.

Μάλιστα ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της Ιταλίας, Μαρτσέλο Νίκι χαρακτήρισε παράλογα τα χρήματα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη τεχνολογία:

«Προφανώς τα πράγματα είναι πιο εύκολα με την τεχνολογία, όμως δεν είναι πρόβλημα των διαιτητών αλλά κόστους. Άκουσα ότι για κάθε γήπεδο θα χρειαστούν 250 χιλιάδες λίρες, ποσό που είναι παράλογο».

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το ποσό που χρειάστηκε για να εγκατασταθεί η τεχνολογία γραμμής σε κάθε αγγλικό γήπεδο αγγίζει τις 250 χιλιάδες λίρες (317 χιλιάδες ευρώ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.