Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Κάναμε πρόταση ανανέωσης στον Τζέραρντ»

Ρότζερς: «Κάναμε πρόταση ανανέωσης στον Τζέραρντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2014 15:22
Νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Στίβεν Τζέραρντ πρότεινε η Λίβερπουλ όπως αποκάλυψε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος διέψευσε παράλληλα τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον αρχηγό των «κόκκινων».

Επιβεβαίωσε ο Μπρένταν Ρότζερς πως η Λίβερπουλ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Στίβεν Τζέραρντ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα χρημάτων και πως ο Άγγλος μέσος θα έχει αρκετό χρόνο για να το σκεφτεί:

«Ο Στίβεν αξίζει τον απεριόριστο σεβασμό μας, για όσα έχει κάνει 16 χρόνια εδώ και χρειάζεται χρόνο να το σκεφτεί, γιατί είναι μια μεγάλη κίνηση. Θα υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκεφτεί για μια απόφαση σαν κι αυτή, αλλά σίγουρα όχι τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει πολύ και δεν θα είναι αυτό το πρόβλημα».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσης με τον Τζέραρντ, τόνισε:

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Λατρεύω να δουλεύω μαζί του. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω απολαύσει κάθε λεπτό από την συνεργασία μας και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο να αποφασίσει τι θα κάνει. Κάποια πράγματα δεν έγιναν σωστά την Κυριακή, αλλά εάν μπορώ να περιγράψω την σχέση μου μαζί του με δύο λέξεις, θα έλεγα ειλικρίνεια και σεβασμό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.