Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεμονής: «Μας "καίει" κι εμάς τους Ολυμπιακούς να ξαναγίνει δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Λεμονής: «Μας "καίει" κι εμάς τους Ολυμπιακούς να ξαναγίνει δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2026 16:47
Σε δηλώσεις ενόψει του αποψινού (21:00), ιστορικού ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο, προχώρησε ο Τάκης Λεμονής.

Το εν λόγω ντέρμπι αποκτά ιδιαίτερη αξία μιας και είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή του Ολυμπιακού να το θυμάται με νοσταλγία. Παράλληλα, θέλοντας να δείξει τον σεβασμό που τρέφει για τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι ακόμη και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θέλουν να ξαναδούν τους «πράσινους» δυνατούς, προκειμένου να έχουν αξία οι νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Λεμονής στη NOVA:

«Είναι τέλος εποχής. Ένα γήπεδο που εγώ προσωπικά και σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και ως παιδί το έχω ζήσει αρκετά. Ήταν ένα γήπεδο που πραγματικά χαιρόσουν να παίζεις μπάλα. Υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων, πάντα είχαμε πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού που κατάφερναν και έβρισκαν εισιτήρια. Είναι ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα. Αν μπορούσε να βρεθεί λύση ώστε να γίνει ένα μεγάλο γήπεδο, τότε θα ήταν το καλύτερο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Το είχα ζήσει και ως οπαδός του Ολυμπιακού. Τότε ήταν η Θύρα 13 και η 14. Στο μισό πέταλο ήταν οι Παναθηναϊκοί και στο άλλο μισό οι Ολυμπιακοί. Αργότερα μετακόμισαν στην απέναντι Θύρα οι φίλοι του Ολυμπιακού. Εχω ζήσει και ντέρμπι ως φίλαθλος, τα πιο ωραία σαν παίκτης και προπονητής. Αυτό το βήμα θα δώσει μια βάση, όπως έδωσε και το "Καραϊσκάκης" στον Ολυμπιακό. Να ξαναγίνει ο σύλλογος που ήταν, γιατί κακά τα ψέματα, και οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού οι πιο παλιοί που είμαστε, πρωτάθλημα με δυνατό Παναθηναϊκό, σημαίνει κάτι διαφορετικό. Οπότε μας "καίει" και εμάς να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος, για να έχει αξία η νίκη»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.