Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Κανένα ενδιαφέρον της Τσέλσι για Ρόις»

Μουρίνιο: «Κανένα ενδιαφέρον της Τσέλσι για Ρόις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2014 22:04
Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Ρόις διέψευσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. «Μόνο νίκη με Σάλκε» τόνισε για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Σάλκε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Μάρκο Ρόις, ωστόσο ο προπονητής των «μπλε» διέψευσε τα όσα γράφονται:

«Δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου για τον Ρόις» δήλωσε ο Μουρίνιο ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το αυριανό παιχνίδι:

«Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είμαστε εδώ για τη νίκη. Το καλύτερο για μας είναι να προκριθούμε από αύριο γιατί τον Δεκέμβριο έχουμε αρκετά παιχνίδια».

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Είναι πολύ πολύ κακό να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα γίνεται καλύτερη και η βελτίωση έρχεται αμέσως όταν παίζεις κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Το έχω επαναλάβει στους παίκτες ότι το Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι που θα είναι πολύ απογοητευτικό για μας».

Για το ότι αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ντι Ματέο, προπονητή που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πριν δύο χρόνια: «Δεν ήμουν εδώ όταν έγινε αυτό. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα σε σχέση με τους παίκτες που βρίσκονταν τότε στην ομάδα. Πιθανότατα κάποιοι από τους παίκτες μου χαρούν όταν τον συναντήσουν, όμως το σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε. Μετά το παιχνίδι, μπορούν να είναι ξανά χαρούμενοι μαζί του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.