«Βλέπει» Χεζόνια και ΛεΝτέι η Χάποελ Τελ Αβίβ
Η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με τους Ζακ ΛεΝτέι και Μάριο Χεζόνια να βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport», ο ΛεΝτέι αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Ο 31χρονος φόργουορντ αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο από το 2020 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, γεγονός που τον καθιστά διαθέσιμο. Τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα μετρά 13.1 πόντους και 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Αυτό το είδες; 👇
Απόδοση* ΣΟΚ για την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο Final 4 μόνο για νέα μέλη με εγγραφή👈
Απόδοση* ΣΟΚ για την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο Final 4 μόνο για νέα μέλη με εγγραφή👈
Παράλληλα, η Χάποελ φαίνεται πως εξετάζει και την περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2022 και έχει ήδη κατακτήσει σημαντικούς τίτλους με τη φανέλα της. Η περίπτωσή του είναι πιο σύνθετη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ ο μάνατζέρ του έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο NBA.
Ο 30χρονος Κροάτης, που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, μετρά φέτος 13.2 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ στην Ευρωλίγκα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του αξία.