Όταν ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δέχθηκε άγρια επίθεση σε ματς στην Τουρκία
Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη «Λεωφόρο» (19/04, 21:00), είναι ένας διαιτητής που έχει συνδέσει το όνομά του με σοβαρό περιστατικό βίας στο παρελθόν.Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος Elite είχε βρεθεί στο επίκεντρο έντονων επεισοδίων τον Δεκέμβριο του 2023, μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ, καθώς δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα, ο οποίος τον χτύπησε, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κλωτσιές από άτομα που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Τούρκος διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ το περιστατικό οδήγησε την Ομοσπονδία της χώρας στην απόφαση να διακόψει τότε προσωρινά το πρωτάθλημα.
😳 After a Turkish Süper Lig match between Ankaragücü-Rizespor, referee Halil Umut Meler was punched in the face after the game.
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) December 11, 2023
He was also repeatedly kicked whilst on the floor and sustained heavy injuries to his eye.https://t.co/1eiKPCvwhY
Μια νέα στοιχηματική προβάλλεται από σήμερα στο Agones.gr
- Με εύκολη εγγραφή
- Δωρεάν* στοίχημα για όλους
- Και πριμοδότηση* 100% στην πρώτη κατάθεση (με ευνοϊκούς Ο&Π)
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις