Θρήνος στην Γκάνα: Νεαρός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε μετά από ένοπλη επίθεση στο πούλμαν της ομάδας του
Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Γκάνας λόγω της δολοφονίας ενός νεαρού ποδοσφαιριστή ομάδας της 1ης κατηγορίας.Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Μπερεκούμ Τσέλσι, Ντόμινικ Φρίμπονγκ, τραυματίστηκε θανάσιμα από ένοπλους άνδρες, οι οποίοι επιτέθηκαν με πιστόλια και πολυβόλα στο πούλμαν της ομάδας του με σκοπό τη ληστεία.
Οι παίκτες της Μπερεκούμ Τσέλσι προσπάθησαν να βγουν από το πούλμαν και να τρέξουν να καλυφθούν πίσω από θάμνους και δέντρα, ωστόσο ο άτυχος 20χρονος δέχθηκε σφαίρες, οι οποίες αποδείχθηκαν μοιραίες, καθώς ο ίδιος ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου διεκομίσθη.
Όπως είναι λογικό, η είδηση έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, με την ομοσπονδία να ανακοινώνει ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε το θλιβερό γεγονός να μην επαναληφθεί.
🚨 Ghana Premier League club Berekum Chelsea have confirmed 20-year-old player Dominic Frimpong has sadly passed away.
— The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) April 13, 2026
The team bus was attacked by armed robbers on their way from a league game, which ended up in Dominic Frimpong getting shot. pic.twitter.com/RTM63v6Ey3