Τοπαλίδης: «Ιδανικότερη λύση για την Εθνικη ο Καραγκούνης»

Τοπαλίδης: «Ιδανικότερη λύση για την Εθνικη ο Καραγκούνης»


Την άποψη ότι ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί την ιδανικότερη λύση για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, εξέφρασε ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί την ιδανικότερη λύση για τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη με δηλώσεις του στο «NovaΣΠΟΡ FM» χαρακτήρισε δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη την πρόκριση στα τελικά του Euro, ενώ μετέφερε την άποψη του Ρεχάγκελ για την Εθνική:

«Μιλώντας με τον Ρεχάγκελ, του είπα τι έγινε και δεν το πίστευε. Με ρώτησε πώς έγινε αυτό. Εκείνο που μου απάντησε είναι πως “δεν μπορείς να είσαι σε αυτό τον όμιλο και να έχεις έναν βαθμό”. Είπε ότι όλοι φταίνε, όχι μόνο ο προπονητής»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλίδης:


Για τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας:

«Αυτοί που θα πάρουν τον προπονητή έχουν και την ευθύνη. Υπολείπονται έξι παιχνίδια, πρέπει να διαγράψουμε εκείνα που έχουμε δώσει και να φέρουμε έναν άνθρωπο να του πούμε ότι “κοίταξε η Εθνική να περάσει”. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Γιώργος Καραγκούνης:

«Το είχε κάνει η Γερμανία με τον Μπεκενμπάουερ. Είχε βγει στη δεύτερη θέση και στη συνέχεια πήρε το Μουντιάλ. Έτσι και αλλιώς έχουμε αποκλειστεί, όλοι μας έχουν τελειωμένους. Ως team chief ο Καραγκούνης θα έχει δίπλα του έναν προπονητή του που θα έχει το δίπλωμα που είναι απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την ιδανικότερη λύση. Αν δούμε ότι ο Καραγκούνης, μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Θα κοιτάξουμε τι θα πούνε οι προπονητής ή θα δούμε να περάσουμε στην τελική φάση του Euro».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

«Ο Ρανιέρι όταν είδε την κλήρωση, είχε δει την Εθνική και είδε ότι είναι καλά. Πίστευε ότι θα περάσουμε πανηγυρικά, όπως και εμείς πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν κακές ομάδες, απλώς μπήκαμε χαλαρά. Έτσι την πατήσαμε με τη Ρουμανία. Έκανε το λάθος που δεν χρησιμοποίησε την ενδεκάδα του Μουντιάλ, έστω και χωρίς τους Καραγκούνη και Κατσουράνη. Όλοι έλεγαν ότι θα περάσουμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κάποιο τον συμβούλεψαν και εκεί έγινε το λάθος. Προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε, αλλά ήταν πολύ αργά πλέον. Το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν καλά. Έτσι την πατήσαμε και με τη Βόρειο Ιρλανδία. Οι αντίπαλοί μας ευμαθή υποδεέστεροι και έπαιζαν αμυντικά, κάτι που δεν ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Από την εποχή του Ρεχάγκελ όταν βρίσκαμε δύσκολους αντιπάλους μέναμε πίσω και τους χτυπούσαμε στην αντεπίθεση».

Για τα όσα έχει πει με τον κ. Ρεχάγκελ:

«Μιλώντας με τον Ρεχάγκελ, του είπα τι έγινε και δεν το πίστευε. Με ρώτησε πώς έγινε αυτό. Εκείνο που μου απάντησε είναι πως “δεν μπορείς να είσαι σε αυτό τον όμιλο και να έχεις έναν βαθμό”. Έτσι είναι η φιλοσοφία του, όντας και Γερμανός στην καταγωγή. Είπε ότι όλοι φταίνε, όχι μόνο ο προπονητής. Από την αρχή πίστευε ότι θα περάσει, έχοντας την εικόνα από το Μουντιάλ. Είμαστε με ομάδες που είναι πιο κάτω από την Ελλάδα. Εκείνο που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι έχουμε έναν βαθμό».

Για την κατάσταση στον Άρη:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά πρόκειται για μεγάλο σύλλογο. Έγιναν πολλά λάθη για να βρεθεί η ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψηλά στην κορυφή και να ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη για να πάρουμε


Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: