Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Νέα νίκη για Άρη

Γ’ Εθνική: Νέα νίκη για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2014 17:31
Δεύτερη νίκη με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του πήρε ο Άρης, ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Κλ. Βικελίδης» με γκολ του Ατματσίδη (56’) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με δέκα παίκτες από το 52’ οι φιλοξενούμενοι.

Μπορεί να μην έβγαλε… μάτια, όμως ο Άρης κατάφερε να πάρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Κλ. Βικελίδης» και να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς σημαντικές ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο, με τους «κίτρινους» να είχαν μεν την πρωτοβουλία όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σιδηρόπουλου στο 52’ και τέσσερα λεπτά ο Ατματσίδης με προβολή έδωσε το προβάδισμα στον Άρη.

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά καθώς αντί για φάσεις σημειώθηκαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Άρη να παίρνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Πάουλο Κάμπος.

Μόνος με +2 στην κορυφή έμεινε ο Πανσερραϊκός ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Καβάλα (1-1 με Ορφέα Ελευθερούπολης) και Έβρου Σουφλίου (1-1 με Καμπανιακό) που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τον Άρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.