Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Χανιά και λέει αντίο ο Ρανιέρι

Πάει Χανιά και λέει αντίο ο Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2014 14:03
Το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία στα Χανιά θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής, καθώς ο Γιώργος Σαρρής ήρθε σε συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό για τη λύση του συμβολαίου του.

Παρελθόν από την Εθνική αποτελεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τον Γιώργο Σαρρή και οι δύο άνδρες αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και όπως αναφέρουν στην ΕΠΟ, ο Ρανιέρι δέχτηκε να λάβει λιγότερα χρήματα και όχι όλο το ποσό του συμβολαίου του (1,6 εκατ. ευρώ).

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι θα πέσουν στα Χανιά, εκεί που η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τρίτη σε φιλική αναμέτρηση την Σερβία.

Να σημειωθεί πως το επόμενο επίσημο παιχνίδι της Εθνικής είναι στις 29 Μαρτίου στην έδρα της Ουγγαρίας και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση διαδόχου.

Μάλιστα ακούστηκε ήδη το πρώτο όνομα, καθώς το γερμανικό περιοδικό kicker αναφέρει ως υποψήφιο τον 75χρονο Ιταλό Τζιοβάνι Τραπατόνι, ο οποίος μάλιστα –σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει ήδη δεχθεί κρούση και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.