Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τοροσίδης: «Ποια τρίτη θέση, πλάκα κάνετε; Να ξυπνήσουμε…»

Τοροσίδης: «Ποια τρίτη θέση, πλάκα κάνετε; Να ξυπνήσουμε…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2014 00:31
Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα που γνώρισε από τα Ν. Φερόε η Εθνική μας ομάδα, με τον αρχηγό της Εθνικής να αναλαμβάνει την ευθύνη, ενώ στην ερώτηση για το στόχο της ομάδας είπε: «πλάκα μου κάνετε, τι στόχο να πω;».

«Δεν πολεμάμε! Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Χάσαμε από μια αδύναμη ομάδα που έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν ξέρω πως να μας χαρακτηρίσω. Ανύπαρκτους; Απαράδεκτους; Εμείς φταίμε. Αν μου έλεγες πριν δύο μήνες για αυτό το πράγμα, δεν θα το πίστευα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπάρχει εξήγηση. Και έξι ώρες να κάτσω να συζητήσω, δεν θα βγάλω άκρη», τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής και πρόσθεσε:

«Βλέπεις μια Εθνική που δεν την έχεις δει ποτέ… Το είπα και με τη Βόρειο Ιρλανδία, έχουμε χάσει την ταυτότητά μας, αλλά και το να χάνουμε απ’ τα Νησιά Φερόε είναι τουλάχιστον τραγικό. Με όποιον και να παίξουμε σήμερα, μπορούμε να χάσουμε, ακόμα και με το χωριό μου… Εγώ σαν αρχηγός και σαν παίκτης ζητάω συγγνώμη και νομίζω πως αυτό είναι επιθυμία όλων. Δεν ξέρω πραγματικα...…»

Σε ερώτηση για τον ρεαλιστικό στόχο από εδώ και πέρα και εάν η Ελλάδα έχει ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ: «Ποιος ρεαλιστικός στόχος; Ποια πρόκριση; Ποια 3η θέση; Πλάκα κάνετε; Ο στόχος είναι να ξυπνήσουμε…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.