Ρανιέρι: «Εγώ είμαι υπεύθυνος, αλλά συνεχίζω…»

Ρανιέρι: «Εγώ είμαι υπεύθυνος, αλλά συνεχίζω…»Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τα Νησιά Φερόε, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής.

Με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ μετά την ήττα-ντροπή από τα Ν. Φερόε, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναζητήσουμε τις αιτίες και γιατί παίξαμε άσχημα. Προφανώς οι αντίπαλοί ήταν καλύτεροι από εμάς. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό το αποτέλεσμα, όπως και για τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν έχουμε σκοράρει στην έδρα μας, έχουμε μόλις ένα βαθμό».

Σε ερώτηση εάν σκοπεύει να παραιτηθεί: «Δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Ναι, συνεχίζω»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ρανιέρι δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με την ομοσπονδία και ότι η Εθνική αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση: Δεν έχω μιλήσει με κανέναν μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε τελευταίοι γιατί αυτή η θέση μας αξίζει. Γι’ αυτό υπεύθυνος είναι ο προπονητής»Ομάδα που αφορά: ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: