Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ανατροπή η Αργεντινή (video)

Με ανατροπή η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2014 23:52
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Αργεντινή κέρδισε με 2-1 την Κροατία σε φιλικό που διεξήχθη στο Λονδίνο και ετοιμάζεται για το δυνατό παιχνίδι με την Πορτογαλία του Σάντος. Επέστρεψε στην Εθνική και αγωνίστηκε για 30 λεπτά ο Τέβες.

Δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη για την Αργεντινή, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κροατία στο Λονδίνο, με τους Κροάτες να έπαιζαν ουσιαστικά με δεύτερη ομάδα.

Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, η Κροατία κατάφερε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με γκολ του Σαρμπίνι, ωστόσο η Αργεντινή με τέρματα των Ανσάλντι (49’) και Μέσι (57’ πεν.) στο δεύτερο μέρος, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Τέβες στην Εθνική ομάδα μετά από τρία χρόνια, με τον άσο της Γιουβέντους να μπαίνει στο 62’ στο χορτάρι του «Άπτον Παρκ», γήπεδο όπου αγωνίζονταν ως γηπεδούχος την περίοδο 2006-07 με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Κροατία: Κάλινιτς (89’ Βάργκιτς), Βρσάλικο, Λέσκοβιτς (84’ Μίτροβιτς), Γεντβάι, Μπαντέλι, Σαρμπίνι (65’ Γιάγιαλο), Τσοπ (84’ Ρογκ), Μίλιτς (71’ Τόμετσακ), Κόβατσιτς (46’ Χαλίλοβιτς), Άντολιτς, Λέοβατς.

Αργεντινή: Ρομέρο, Βεργίνι, Ανσάλντι (77’ Σίλβα), Σαμπαλέτα, Ντι Μαρία (76’ Λαμέλα), Πέρες, Μέσι, Αγουέρο (62’ Τέβες), Μασεράνο, Φάτσιο, Μπανέγα (71’ Περέιρα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.