Δεν θα γίνει στο Μαρόκο το Κόπα Άφρικα

Δεν θα γίνει στο Μαρόκο το Κόπα Άφρικα


Δεν θα γίνει τελικά στο Μαρόκο το Κόπα Άφρικα που αρχίζει τον Ιανουάριο, καθώς η ομοσπονδία της χώρας αρνήθηκε να φιλοξενήσει τη διοργάνωση λόγω ανησυχίας για την απειλή μετάδοσης του ιού Έμπολα. Αποκλείστηκε η ομάδα από τη διοργάνωση, ψάχνει οικοδεσπότη η Αφρικανική ομοσπονδία!

Στον… αέρα βρίσκεται μέχρι στιγμής το Κόπα Άφρικα, καθώς ο Υπουργός Αθλητισμού του Μαρόκου έστειλε επιστολή στην Αφρικανική ομοσπονδία, όπου και ενημερώνει ότι δεν προτίθεται να διοργανώσει το θεσμό τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (17 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου), ζητώντας αναβολή μέχρι το 2016 λόγω ανησυχίας για την απειλή μετάδοσης του ιού Έμπολα.

Ωστόσο η Αφρικανική ομοσπονδία δεν προτίθεται να αλλάξει τις ημερομηνίες του Κόπα Άφρικα γι’ αυτό απέκλεισε το Μαρόκο από τη διοργάνωση και ανακοίνωσε ότι «υπάρχουν κάποιες αιτήσεις από χώρες που επιθυμούν να φιλοξενήσουν το θεσμό».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, Αγκόλα, Αίγυπτος, Αλγερία και Νιγηρία είναι αυτή τη στιγμή οι επικρατέστερες χώρες για να φιλοξενήσουν το θεσμό και όλα αυτά ενώ τα προκριματικά των ομάδων που θα συμμετάσχουν συνεχίζονται κανονικά.
Ομάδα που αφορά: ΜΑΡΟΚΟ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή