Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καλντερόν: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε να αποκτήσει τον Ρονάλντο από την Μαν. Γιουνάιτεντ»

Καλντερόν: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε να αποκτήσει τον Ρονάλντο από την Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2014 14:39
Στην αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα ήταν διατεθειμένη να δώσει το ποσό που απαιτούνταν για την μεταγραφή, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν.

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «skysports» ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν.

Συγκεκριμένα, ο Καλντερόν αποκάλυψε πως το διάστημα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίζονταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Πορτογάλο άσο στη Ρεάλ και μάλιστα η αγγλική ομάδα είχε προτείνει τον παίκτη στη Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν διατεθειμένη να τον αποκτήσει, ωστόσο ο «CR7» δεν θέλησε να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα»:

«Έχει πλάκα γιατί ο Φέργκιουσον έχει εμμονή με την Ρεάλ. Πρέπει να πω ότι δεν του αρέσουμε τόσο πολύ... Είχε πει “Ο Κριστιάνο θα φύγει αλλά όχι για την Ρεάλ”. Τον πρότειναν σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μπαρτσελόνα, η οποία είχε ενημερώσει πως ήταν διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητούσε η Γιουνάιτεντ. Το σημαντικό είναι πως ο παίκτης είπε όχι και ζήτησε μεταγραφή μόνο για τη Ρεάλ», δήλωσε ο Καλντερόν.

Ο ίδιος προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη, καθώς δήλωσε ότι ο νυν πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να χαλάσει τη μεταγραφή του Ρονάλντο καθώς εκτιμούσε πως τα χρήματα που ζητούσε η Μαν. Γιουνάιτεντ ήταν υπερβολικά:

«Όταν ο Φλορεντίνο έγινε πρόεδρος, ήθελε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις για τον Ρονάλντο. Πίστευε ότι ήταν πολύ ακριβός. Ήξερε ότι ήταν καλός παίκτης όπως θεωρούσε ότι δεν άξιζε αυτό το ποσό που απαιτούνταν για την μεταγραφή»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.