Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν κάλεσε Ρομπέρτο ο Ντελ Μπόσκε

Δεν κάλεσε Ρομπέρτο ο Ντελ Μπόσκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2014 15:41
Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προτίμησε να καλέσει στην Εθνική ομάδα τον Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ, ο οποίος μαζί με τον Κασίγιας και τον Ντε Χέα αποτελούν την τριάδα των τερματοφυλάκων των «φούριας ρόχας» για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία και το φιλικό με τη Γερμανία.

Μπορεί ο Μίτσελ να είχε καλέσει τον Ντελ Μπόσκε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ρομπέρτο μετά τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας προτίμησε να καλέσει τον Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ.

Μάλιστα ο Ντελ Μπόσκε δεν κάλεσε τον Ντιέγκο Κόστα, κάνοντας το… χατίρι στον Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος είχε κατηγορήσει την ισπανική ομοσπονδία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η αποστολη: Κασίγιας, Ντε Χέα, Κίκο Κασίγια, Πικέ, Ράμος, Χουανφράν, Άλμπα, Μπερνάτ, Αθπιλικουέτα, Αλμπιόλ, Μπαρτρά, Κόκε, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Ίσκο, Καθόρλα, Γκαρσία, Καμάτσο,Πέδρο, Νολίτο, Μοράτα, Καγιεχόν, Αλκάθερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.