Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Άρσεναλ, πρόκριση για Ντόρτμουντ με γκολ Σωκράτη

Τσάμπιονς Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Άρσεναλ, πρόκριση για Ντόρτμουντ με γκολ Σωκράτη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2014 00:48
Παρότι προηγήθηκε με τρία γκολ στο 58’ κόντρα στην Άντερλεχτ, η Άρσεναλ… κατάφερε να μην πάρει τη νίκη στην έδρα της, με τους Βέλγους να ισοφαρίζουν σε 3-3 με γκολ των Μπόρε (61’, 73’) και Μίτροβιτς (90’). Στους «16» η Ντόρτμουντ, 4-1 την Γαλατασαράι, σκόραρε ο Σωκράτης.

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν πήραν τους τρεις βαθμούς στην Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» μπορεί να προηγήθηκαν με 3-0 στο Λονδίνο επί της Άντερλεχτ, ωστόσο οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 3-3 με γκολ στο 90’, πανηγυρίζοντας στο φινάλε έναν απίστευτο βαθμό.

Η ομάδα του Βενγκέρ έδειχνε να «καθαρίζει» τη νίκη όταν Αρτέτα (25’ πεν.) και Σάντσες (29’) έδωσαν σε τέσσερα λεπτά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους. Μάλιστα στο 58’ ο Τσάμπερλειν με ωραία προσπάθεια «έγραψε» το 3-0 και όλα έδειχναν μια εμφατική νίκη για τους Λονδρέζους.

Ωστόσο η Άντερλεχτ δεν τα παράτησε, μείωσε στο 61’ με τον Μπόρε, ενώ ο ίδιος στο 73’ με πέναλτι έβαλε τους φιλοξενούμενους ξανά στο παιχνίδι. Τελικώς στο 90’ ο Μίτροβιτς «πάγωσε» το «Έμιρειτς» ισοφαρίζοντας για το τελικό 3-3, με αποτέλεσμα να δώσει στην ομάδα του ένα βαθμό που μπορεί να φανεί καθοριστικός στη μάχη για την 3η θέση.

Τεσσάρα με Παπασταθόπουλο και πρόκριση για Ντόρτμουντ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Άρσεναλ, πρόκριση για Ντόρτμουντ με γκολ Σωκράτη
Μπορεί στη Γερμανία η Ντόρτμουντ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς κέρδισε με 4-1 την Γαλατασαράι και εξασφάλισε την πρόκριση με την 4η συνεχόμενη νίκη της στο θεσμό.

Ο Ρόις έδωσε τη λύση για την ομάδα του Κλοπ, ανοίγοντας το σκορ στο 39’, ενώ ο Παπασταθόπουλος με προβολή στο 54’, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ για το 2-0 των Βεστφαλών.

Ο Μπαλτά μείωσε στο 69’ για τους Τούρκους, όμως Ιμόμπιλε (73’) και Καγιά (84’ αυτ.) «καθάρισαν» τη νίκη για τη Ντόρτμουντ.

Η βαθμολογία:

1. Ντόρτμουντ 12
2. Άρσεναλ 7
3. Άντερλεχτ 2
4. Γαλατασαράι 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.