Κανονικά το Κόπα Άφρικα παρά την ανησυχία για τον Έμπολα

Κανονικά το Κόπα Άφρικα παρά την ανησυχία για τον ΈμπολαΚανονικά θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου παρά τις ανησυχίες για την απειλή μετάδοσης του ιού Έμπολα. Προθεσμία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου στο Μαρόκο για το αν θα αναλάβει τη διοργάνωση.

Όπως αποφάσισε η αφρικανική ομοσπονδία, το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί κανονικά από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια που ήθελαν τη διοργάνωση να αναβάλλεται λόγω ανησυχίας για την απειλή μετάδοσης του ιού Έμπολα.

Παράλληλα η αφρικανική ομοσπονδία έδωσε προθεσμία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου στο Μαρόκο να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το αν θα αναλάβει τελικά τη διοργάνωση όπως έχει προγραμματιστεί, ενώ η ημερομηνία ισχύει για οποιαδήποτε άλλη χώρα επιθυμεί να αναλάβει την φιλοξενία του θεσμού σε περίπτωση αρνητικής απάντησης των διοργανωτών.

Να σημειωθεί πως το Μαρόκο είχε ζητήσει την αναβολή της διοργάνωσης μέχρι να κοπάσει η έξαρση του ιού, όμως η ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα και αναμένεται να αποφασίσει για τη διοργανώτρια χώρα μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: