Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε απολογία για το... μπλουζάκι ο Καμαρά!

Σε απολογία για το... μπλουζάκι ο Καμαρά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2014 16:59
Σε απολογία κάλεσε τον Τζον Καμαρά της Λαμίας η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, για το μπλουζάκι που έδειξε ο παίκτης από τη Σιέρα Λεόνε στον αγώνα με την ΑΕΛ με το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαστε από τη Δυτική Αφρική - δεν είμαστε ιός».

Το μπλουζάκι που φόρεσε ο Τζον Καμαρά της Λαμίας για τον ιό Έμπολα μετά το ματς με τη Λάρισα προκάλεσε τη κλήση του σε απολογία από τη Πειθαρχική Επιτροπή της Football League!

«Είμαστε από τη Δυτική Αφρική - δεν είμαστε ιός», έγραφε το μπλουζάκι του Τζον Καμαρά, ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την έντονη ανησυχία για τον Έμπολα, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «BBC» πως ο παίκτης της Σιέρα Λεόνε είχε αποκλειστεί από κάθε δραστηριότητα της Λαμίας, υπό τον φόβο του ιού!

Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον κάλεσε σε απολογία για την κίνηση αυτή, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 6/11/2014 και ώρα 10:30 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 KAMARA JOHN BANCOLE για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 2β, 10, 14 παρ. 1, 2, 3, 26 και 27 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 14 παρ. 5 του ΚΑΠ (ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 27-10-2014) Κοινοποίηση: ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.