Σαχαμπό: «Το να σκοράρω με τη φανέλα της Ρουάντα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Ο Χακίμ Σαχαμπό μίλησε για τη χαρά του μετά το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Ρουάντας, το οποίο σημείωσε την Παρασκευή (27/03).Ο μέσος της ΑΕΚ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση με τη Γρενάδα και βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
🗣 Άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον χώρο των στοιχηματικών, συστήνει την ✅Interwetten για εναλλακτική επιλογή στην Α' Γαλλίας.
Μετά τη λήξη του αγώνα, εμφανώς συγκινημένος, προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας τη χαρά του και τον ενθουσιασμό του για αυτήν την εξέλιξη.
«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης προς εσένα, Ρουάντα. Είμαι τόσο χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο, μπροστά στον πρόεδρό μας. Ευχαριστώ όλους στην Ομοσπονδία, τους συμπαίκτες μου και πάνω απ’ όλα εσάς: τους ανθρώπους μου», έγραψε στο μήνυμά του ο Σαχαμπό.