Μαρίν: «Ίσως έχασα την τελευταία μου ευκαιρία να παίξω σε ένα Μουντιάλ»
Η απογοήτευση του Ραζβάν Μαρίν μετά την ήττα της Ρουμανίας από την Τουρκία (1-0) και τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Μουντιάλ 2026 ήταν εμφανής, καθώς η ομάδα του έχασε, για ακόμη μία φορά, την ευκαιρία να βρεθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.Η Ρουμανία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τουρκίας, με τον Αρντά Γκιουλέρ να κρίνει την αναμέτρηση, αποτέλεσμα που έδωσε στους Τούρκους την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν το Κόσοβο (νίκησε με 3-4 στην έδρα της Σλοβακίας, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς), διεκδικώντας το εισιτήριο για το Μουντιάλ.
Ο μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα και έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το 66ο λεπτό, χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει την ήττα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τη Ρουμανία να μένει εκτός συνέχειας.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)«Δυστυχώς, αυτό ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε. Είμαστε θυμωμένοι, απογοητευμένοι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, προχωράμε μπροστά, συνεχίζουμε την καριέρα μας και είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς. Μας πονάει! Δεν είναι εύκολο. Θα συμπληρώσω 10 χρόνια με την εθνική ομάδα το φθινόπωρο και νομίζω ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που χάνω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν έχω τι να κάνω, πρέπει να προχωρήσω, να είμαι υγιής», τόνισε αρχικά.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι αυτή ήταν ίσως και η τελευταία του ευκαιρία να παραβρεθεί σε ένα Μουντιάλ: «Ίσως ήταν η τελευταία μου ευκαιρία για Παγκόσμιο Κύπελλο. Το επόμενο θα είναι όταν θα είμαι 34 χρονών… Εύχομαι να είμαι υγιής».