Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Βαριά ήττα για Αστέρα στο Λονδίνο (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Βαριά ήττα για Αστέρα στο Λονδίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 23:56
Βαριά ήττα με 5-1 από την Τότεναμ στην Αγγλία γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υπέκυψε στην ανωτερότητα των «πετεινών» που είχαν σε μεγάλη ημέρα τους Κέιν (13’, 75’, 81’) και Λαμέλα (29’, 66’), με τον δεύτερο να πετυχαίνει ένα από τα γκολ της χρονιάς και τον πρώτο να φοράει γάντια τερματοφύλακα (!) μετά την αποβολή του Γιορίς στο 87’, χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στο γκολ της τιμής του Μπαράλες στο 89’!

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», δεχόμενος τα τρία από τα πέντε γκολ μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όπου και έδειξε σημάδια κούρασης.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος και απείλησε πρώτη με τον Μάσα να αστοχεί στο 6’ απέναντι από τον Γιορίς. Ωστόσο στο 13’ ο Κέιν με διαγώνιο σουτ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα την Τότεναμ.

Γιουρόπα Λιγκ: Βαριά ήττα για Αστέρα στο Λονδίνο (video)
Ο Αστέρας προσπαθούσε να φτάσει την ισοφάριση έχοντα καλές στιγμές με Ρόλε (21') και Ζησόπουλο (25') ενώ στο 28' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Γιορίς να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Πάρα. Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Λαμέλα με σουτ-ραμπόνα «έγραψε» το 2-0, πετυχαίνοντας ένα από τα γκολ της σεζόν.

Στην επανάληψη η Τότεναμ πέτυχε τρίτο γκολ, με τον Λαμέλα να σκοράρει στο 66’, στέλνοντας τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Κοσίτσκι.

Ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία για να απαντήσει στο 69’, με τον Γιορίς να αποκρούει με το ένα χέρι το γυριστό σουτ του Ουσέρο και στο 75’ ο Κέιν «έγραψε» το 4-0, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση του Κοσίτσκι σε σουτ του Ντεμπελέ.

Στο 81’ ο Κέιν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με κεφαλιά και ο ίδιος χρειάστηκε να φορέσει γάντια τερματοφύλακα μετά την αποβολή του Γιορίς στο 87’, με τον Γάλλο γκολκίπερ να ανακόπτει αντικανονικά τον Τσοκάνη εκτός περιοχής.

Μάλιστα από το φάουλ ήρθε το γκολ της τιμής του Αστέρα στο 89, με τον Μπαράλες να εκτελεί και τον Κέιν να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια για το τελικό 5-1.

Παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης οι Αρκάδες παρότι έπεσαν στην 3η θέση μετά και τη νίκη της Μπεσίκτας με 4-0 στην έδρα της Παρτιζάν.

Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Καπουέ, Νταμπελέ, Κέιν, Λαμέλα (76’ Έρικσεν), Τάουσεντ (83’ Λένον), Αντεμπαγιόρ (76’ Τσαντλί)

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Λούι, Ζησόπουλος, , Ρόλε (73’ Μπαράλες) Ουσέρο, Μουνάφο, Πάρα (80’ Φερνάντεζ), Μάσα (83' Μπακασέτας), Τσοκάνης

Η βαθμολογία:

1. Μπεσίκτας 5
2. Τότεναμ 5
3. Αστέρας 4
4. Παρτιζάν 1

Η επόμενη αγωνιστική (6/11):

Αστέρας – Τότεναμ
Μπεσίκτας - Παρτιζάν

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.