Καλαμάτα: Παραιτήθηκε ο Βοσνιάδης!
Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει οσονούπω από την Καλαμάτα ο Αλέκος Βοσνιάδης.Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τη «Μαύρη Θύελλα» στα «σαλόνια» της Stoiximan Super League μετά από 25 χρόνια, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, κάτι που φέρεται να έχει γνωστοποιήσει ήδη στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιώργο Πρασσά.
Ο ίδιος θα καθίσει εκτός απροόπτου για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στο επερχόμενο Σούπερ Καπ, με αντίπαλο τον Ηρακλή, στις 28 Μαρτίου, κι ύστερα το «διαζύγιο» θα επισημοποιηθεί.
Συνεπώς, η Καλαμάτα καλείται άμεσα να αναζητήσει τον διάδοχο του 65χρονου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει τη «Μαύρη Θύελλα» στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.
🚨Υπολογίζεται πως 7/10 αναγνώστες της συγκεκριμένης είδησης θα επιλέξουν για ✅εγγραφή τη στοιχηματική που έχουμε προτείνει.