Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Υποκλίθηκαν» στον Ρομπέρτο Τέβες και Πογκμπά

«Υποκλίθηκαν» στον Ρομπέρτο Τέβες και Πογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2014 00:31
Στον Ρομπέρτο απέδωσε ο Κάρλος Τέβες τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ ο Πολ Πογκμπά δήλωσε πως ο Ισπανός γκολκίπερ έκανε σπουδαία δουλειά στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση κρατώντας το μηδέν για τον Ολυμπιακό και ο Κάρλος Τέβες στάθηκε στην απόδοση του Ισπανού, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της Γιουβέντους στην Ευρώπη:

«Ο Ρομπέρτο έκανε απίστευτη εμφάνιση και ο Ολυμπιακός πρέπει να τον ευγνωμονεί για αυτή τη νίκη. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να βρούμε τη δύναμη μέσα μας. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε η Γιουβέντους. Δεν είχαμε έρθει εδώ να χάσουμε. Στην ιστορία της η Γιουβέντους πάντα τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αντιμετώπιζε προβλήματα στην Ευρώπη.

Αν θέλουμε να γίνουμε μεγάλη ομάδα θα πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και πιστεύω πως μπορούμε. Πιστεύω πως είναι θέμα νοοτροπίας και είναι αποκλειστικά στο χέρι μας
», δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός.

Από την πλευρά του ο Πογκμπά δήλωσε: «Πήγα για σέντρα, αλλά η μπάλα πήρε πολύ ύψος και ο Ρομπέρτο την περίμενε. Θα μπορούσε να καταλήξει στα δίχτυα, αλλά γενικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία δουλειά απόψε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.