Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Λύγισε» στο 87’ ο ΑΠΟΕΛ, νίκη για Μπαρτσελόνα (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Λύγισε» στο 87’ ο ΑΠΟΕΛ, νίκη για Μπαρτσελόνα (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2014 23:53
Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε δύσκολα στην Παρι Σεν Ζερμέν και είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο το γκολ του Καβάνι στο 87’ επέτρεψε στους «πρωτευουσιάνους» να φύγουν με το «διπλό» (1-0) από την Κύπρο. Νίκη για Μπαρτσελόνα, 3-1 τον Άγιαξ.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός στην Ευρώπη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την Κύπρο.

Χωρίς του Ιμπραΐμοβιτς και Λαβέτσι, οι «πρωτευουσιάνοι» δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα του ΑΠΟΕΛ οποίος είχε μπλοκάρει την ομάδα του Μπλαν και μάλιστα είχε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ.

Μάλιστα στην επανάληψη ο Νταβίντ Λουίζ απόκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του Τιάγκο Γκόμες στο 56’, με τον Βραζιλιάνο να σώζει την Παρί και στο 62’ μετά από προσπάθεια του Σέρινταν.

Ωστόσο στο 87’ ο Καβάνι παρότι ήταν στο έδαφος κατάφερε να νικήσει τον Πάρντο και να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για την Παρί, η οποία έφτασε τους 7 βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου.

Νίκη για Μπαρτσελόνα

Στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς έμεινε η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 3-1 τον Άγιαξ στο «Καμπ Νου».

Πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Μέσι, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Νεϊμάρ στο 7ο λεπτό, ενώ στο 24’ ο Αργεντινός «έγραψε» το 2-0.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε τον έλεγχο και παρότι ο Ελ Γκαζί μείωσε στο 88’, ο Σάντρο με γκολ στο 90+4’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 7
2. Μπαρτσελόνα 6
3. Άγιαξ 2
4. ΑΠΟΕΛ 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.