Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο δεύτερο η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» στο δεύτερο η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2014 00:00
Με τους Μέσι και Νεϊμάρ να βρίσκουν ξανά δίχτυα (και να δίνουν από μία ασίστ), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Εϊμπάρ, κράτησε για 8ο παιχνίδι το μηδέν παθητικό και διατήρησε το +4 από τη Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα στο «Μπερναμπέου».

Οι Καταλανοί ζορίστηκαν για ένα ημίχρονο κόντρα στην Εϊμπάρ, ωστόσο στην επανάληψη κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές και να πάρουν τη νίκη με 3-0 στο «Καμπ Νου» μία εβδομάδα πριν το «κλάσικο» με τη Ρεάλ.

Οι νεοφώτιστοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχος στο πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 41’, με τον Καπα να αστοχεί σε κενή εστία!

Ωστόσο στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Τσάβι να ανοίγει το σκορ στο 60’ έπειτα από τρομερή ασίστ του Μέσι και στο 72’ ο Νεϊμάρ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Ενρίκε με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74’ ο Μέσι ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Νεϊμάρ και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τους «μπλαουγκράνα» να κρατούν για 8ο σερί παιχνίδι το μηδέν παθητικό.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Θέλτα στο «Σαν Μαμές» και βρίσκεται μόλις στην 16η θέση!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.