Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Θέλω να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Γκουαρδιόλα: «Θέλω να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2014 14:47
Να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στην καριέρα του επιθυμεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο φίλος του και δημοσιογράφος, Μαρτί Περαρνάου.

Να βρεθεί κάποια στιγμή της καριέρας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τα όσα εξιστορεί ο φίλος και δημοσιογράφος Μαρτί Περαρνάου στο βιβλίο του «In Pep Confidential: The Inside Story of Pep Guardiola’s First Season at Bayern Munich».

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Την επόμενη ημέρα από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Τσάμπονς Λιγκ, o Γουαρντιόλα είχε ταξιδέψει με τον Εστιάρτε στο Μάντσεστερ για να δουν σε δράση τους επόμενους αντιπάλους τους στη διοργάνωση.

Ήταν 4 Μαΐου 2011 και το ζευγάρι πήρε θέση στις εξέδρες του «Όλντ Τράφορντ» βλέποντας την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επικρατεί με 4-1. Ξανά τότε ο Πεπ γύρισε στο φίλο του και του είπε:

“Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να προπονεί αυτή την ομάδα κάποια ημέρα”. Ο Γουαρδιόλα πάντα ένιωθε έναν απόλυτο σεβασμό για τις θρυλικές ομάδες και τους θρυλικούς παίκτες στην Ευρώπη
» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του ο Περαρνάου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα, πριν όμως ο τελευταίος δεχτεί να διαδεχτεί τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο της Μπάγερν:

«Το διάστημα που ήταν στη Νέα Υόρκη και δεν εργαζόταν, είχαν έρθει πολλές προτάσεις. Ο πρώην συμπαίκτης και ποδοσφαιρικός διευθυντής στη Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν ήταν πολύ επίμονος.

Συναντήθηκε επίσης στο Παρίσι με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον δελεάσει να πάει στην Τσέλσι. Μέσα σε μερικούς μήνες ωστόσο, ο Πεπ επέλεξε τη Μπάγερν
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.