Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Θα ψάξω να βρω τι φταίει, πρέπει να αντιδράσουμε»

Ρανιέρι: «Θα ψάξω να βρω τι φταίει, πρέπει να αντιδράσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2014 01:29
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Ελλάδας από τη Β. Ιρλανδία και δήλωσε πως θα ψάξει να βρει τις λύσεις που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας. «Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης» λένε στην ΕΠΟ.

Η ήττα της Ελλάδας από τη Β. Ιρλανδία στο «Καραϊσκάκη» έφερε σε δύσκολη θέση την Εθνική όσον αφορά την πρόκριση της στα τελικά του Euro, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δηλώνει πως η ομάδα πρέπει να αντιδράσει.

Ο ίδιος με δηλώσεις στη ΝΕΡΙΤ ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, πρόσθεσε πως θα μιλήσει με τους παίκτες και ότι θα ψάξει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Ρανιέρι και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τίθεται θέμα προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρανιέρι:


«Το πρόβλημα ήταν το σημείο όπου δεχθήκαμε το γκολ. Δεχθήκαμε δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Ξέραμε ότι είναι πολύ ισχυροί στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε. Ο πίνακας λέει την αλήθεια πάντα. Το πρόβλημα είναι όταν αντιμετωπίζεις κλειστές άμυνες να έχει καλούς παίκτες στο έναν εναντίον ενός. Μόνο ο Τοροσίδης το έκανε αυτό σήμερα.

Θέλαμε παίκτες να σπάσουν την αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Γι αυτό μπήκαν μαζί οι Αθανασιάδης και Μήτρογλου. Οι μέσοι μας δεν υπέφεραν, δεν έκαναν την προσπάθεια που θα έπρεπε να κάνουν.

Πλέον πρέπει να βρω τις λύσεις, να μιλήσω με τους παίκτες μας. Κάθε ματς είναι καθρέφτης των παικτών. Του τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντα την ευθύνη έχει ο προπονητής, είναι ξεκάθαρο. Εγώ από την πλευρά μου θα ψάξω να βρω τι φταίει. Το θέμα είναι ότι παίξαμε καλά ατομικά και όχι ομαδικά
».

Σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση τόνισε:

«Πρέπει να παλέψουμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.