Αντωνόπουλος: «Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, η ΑΕΛ ήταν σε καλύτερη κατάσταση» (video)
Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των παικτών του ο προπονητής του Αστέρα Aktor, Γιώργος Αντωνόπουλος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ Novibet στην «AEL FC Arena», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα κρίσιμο ματς, ακολουθούν κι άλλα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να μείνουμε ζωντανοί. Μου αφήνει μια δυσαρέσκεια το αποτέλεσμα, γιατί προηγηθήκαμε αλλά δεν το κρατήσαμε. Προσπάθησαν τα παιδιά μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Παραμείναμε ζωντανοί, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για τη χρήση των τριών στόπερ: «Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, η ΑΕΛ ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Έπρεπε πρώτα να την αντιμετωπίσουμε, γι’ αυτό επιλέξαμε αυτόν τον σχηματισμό, για να κουμπώσουμε στους παίκτες τους, να πάμε σε σκληρές μονομαχίες και να εκμεταλλευτούμε κενούς χώρους. Για μεγάλο χρονικό διάστημα πήγε καλά. Όταν κάτι το δοκιμάζεις μόνο 3-4 μέρες, θα έχει και διαστήματα που δεν θα πάει καλά. Τα παιδιά όμως προσπάθησαν πολύ».
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ