Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολος ο Ζλάταν

Αμφίβολος ο Ζλάταν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2014 19:20
Αμφίβολος για το παιχνίδι της Σουηδίας με τη Ρωσία είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, με τον γιατρό της ομάδας να τονίζει πως ο παίκτης νιώθει πόνους.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο παιχνίδι της Σουηδίας με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2016, με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, να δηλώνει πως είναι τραυματίας.

Από την πλευρά του ο γιατρός της ομάδας έκανε λόγο για ανεξήγητο τραυματισμό, πρόσθεσε πως η κατάσταση του παίκτη βελτιώνεται μέρα με τη μέρα αλλά θα είναι ρίσκο η συμμετοχή του:

«Διεξήγαμε έρευνα και μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας ανεξήγητος τραυματισμός. Δεν υπάρχουν σημαντικές ένδειξης φλεγμονής, αλλά νιώθει πόνο. Δεν θέλουμε να επιταχύνουμε την διαδικασία ανάρρωσης γιατί μπορεί να υποστεί ζημία στον αχίλλειο τένοντα. Ο παίκτης γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα, όμως ακόμα και με ελάχιστη φλεγμονή, δεν θα παίξει»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Ουκρανίας, Έρικ Χάμρεν ο οποίος παραδέχτηκε πως η απουσία του Ζλάταν θα επηρεάσει την ομάδα:

«Έχουμε σχέδιο Β σε περίπτωση που δεν παίξει ο Ζλάταν όμως δεν μπορώ να πω πως η απουσία του δεν θα επηρεάσει το παιχνίδι μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.