Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απογοητευμένος με το χρόνο συμμετοχής του ο Τσεχ

Απογοητευμένος με το χρόνο συμμετοχής του ο Τσεχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2014 01:40
Απογοητευμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Τσέλσι μετά την έλευση του Τιμπό Κουρτουά στην ομάδα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πετρ Τσεχ ο οποίος ζητάει από τον σύλλογο να βρεθεί λύση.

Ο Τσέχος γκολκίπερ που δεν αποτελεί πλέον τον βασικό τερματοφύλακα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μιας και σε δύο χρόνια θα διεξαχθεί το Euro 2016, με τον ίδιο να αφήνει ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τσέλσι εάν δεν βρεθεί λύση:

«Πιστεύω με γνωρίζουν καλά στην Τσέλσι για να ξέρουν ότι η κατάσταση δεν ήταν αυτή που περίμενα. Με το Euro 2016 να έρχεται, δεν υπάρχει χρόνος για μένα για να κάθομαι στον πάγκο και να μην παίζω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στον σύλλογο αλλά εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν, τότε θέλω να βρεθεί λύση…», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ο Τσεχ, ο οποίος αγωνίζεται για 10 χρόνια στους Λονδρέζους, μετρώντας σχεδόν 500 συμμετοχές, αλλά μόλις δύο τη φετινή σεζόν (μία στο Λιγκ Καπ και μία ως αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής με την Άρσεναλ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.