Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Σάλκε ο Ντι Ματέο!

Ανέλαβε τη Σάλκε ο Ντι Ματέο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2014 12:45
Επιστρέφει στους πάγκους ομάδων ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός που το 2012 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε για τα επόμενα τρία χρόνια, αντικαθιστώντας τον Γιενς Κέλερ.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο είναι ο νέος προπονητής της Σάλκε παίρνοντας τη θέση του Γενς Κέλερ.

Ο Κέλερ βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε από το 2012 όταν και αντικατέστησε τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ωστόσο τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των «βασιλικών μπλε» ανάγκασαν τη διοίκηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ανέλαβε τη Σάλκε ο Ντι Ματέο!
Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο ομάδας μετά από σχεδόν 2 χρόνια, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός τον πάγκο της Τσέλσι τη σεζόν 2011/12 και οδήγησε τους «μπλε» στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ, για να απολυθεί λίγους μήνες μετά, καθώς οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Μάλιστα ο Ντι Ματέο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τσέλσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Σάλκε, την οποία αντιμετωπίζει στις 25 Νοεμβρίου στο Γκελζενκίρχεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.