Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» σε Μανωλά

«Καμπάνα» σε Μανωλά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2014 22:07
Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμώρησε τον Κώστα Μανωλά η Πειθαρχική Επιτροπή του ιταλικού πρωταθλήματος εξαιτίας του «θερμού» επεισοδίου με τον Αλβάρο Μοράτα στο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρόμα.

Δεν γλίτωσε την τιμωρία ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα λείψει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της Ρόμα με Κίεβο και Σαμπντόρια μετά την κόκκινη που αντίκρισε ύστερα από το «θερμό» επεισόδιο με τον Αλβάρο Μοράτα που από την πλευρά του τιμωρήθηκε του με μία αγωνιστική.

Από την άλλη, πρόστιμο 5000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στον διαιτητή της αναμέτρησης μετά το πρώτο πέναλτι θα κληθεί να πληρώσει ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, ενώ πρόστιμα θα πληρώσουν και οι δύο σύλλογοι.

Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους θα καταβάλει το ποσό των 30,000 ευρώ για το χαστούκι (!) που δέχθηκε από οπαδό μέλος του πάγκου της Ρόμα, για καπνογόνα που πέταξαν οι οπαδοί της σε αυτούς των «τζιαλορόσι» αλλά και για χρήση λέιζερ από τις εξέδρες.

Από την πλευρά της η Ρόμα θα πληρώσει το ποσό των 20,000 ευρώ για φθορές που έκαναν οι οπαδοί της στο γήπεδο της Γιουβέντους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.