Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Σόκαρε τη Παρί στο 90+2’ η Μονακό (video)

Σαμπιονά: Σόκαρε τη Παρί στο 90+2’ η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2014 02:04
Η Μονακό υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν σε μία ακόμα βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα καθώς με γκολ του Μάρτιαλ στο 90+2’ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Παρίσι, με τους πρωταθλητές να μένουν στο -7 από την κορυφή!

6η ισοπαλία σε 9 παιχνίδια γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στη Μονακό, η ομάδα του Ζαρντίμ με γκολ στις καθυστερήσεις έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Παρκ Ντε Πρενς».

Η Μονακό είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και αφού δεν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από σουτ του Βεράτι που πέρασε ελάχιστα αούτ, είχε δοκάρι με τον Καρασκό στο φινάλε του πρώτου μέρους για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η Παρί απείλησε με σουτ του Μπαχεμπέκ στο 56’ που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Σούμπασιτς και στο 60’ η Μονακό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Φαν Ντερ Βίλ να διώχνει στη γραμμή το πλασέ του Κιρζάβα!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο 71’ με τον Μόουρα ο οποίος βρέθηκε μόνος του στην «καρδιά» της άμυνας της Μονακό και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0. Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μουρτιάλ «πάγωσε» το «Παρκ Ντε Πρενς» ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1, καθώς οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διώξουν.

Τρίβει τα… χέρια της η Μαρσέιγ η οποία μετά και την ήττα της Μπορντό από τη Ρεμς (1-0) ξέφυγε με +5 από την 2η θέση και με +7 από την 3η θέση στην οποία ισοβαθμούν Παρί Σεν Ζερμέν, Λιλ (έχασε με 3-0 από Λιόν) και Ναντ (κέρδισε με 1-0 τη Γκινγκάμπ), ενώ η Μονακό βρίσκεται στην 13η θέση και στο -11 από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.