Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μονακό: Χωρίς Σπανούλη η προπόνηση - Φήμες για οριστικό διαζύγιο

Μονακό: Χωρίς Σπανούλη η προπόνηση - Φήμες για οριστικό διαζύγιο

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
10/3/2026 15:39
Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των Μονεγάσκων για δεύτερο διαδοχικό ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Ναντέρ για το Κύπελλο Γαλλίας.

Η Μονακό αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (10/3) την Ναντέρ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας και στο πρωινό shoot around της ομάδας δεν έδωσε το «παρών» ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Γάλλων υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Τα video που αναρτήθηκαν στο Χ από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του Πριγκιπάτου, «μαρτυρούν» πως θα απουσιάσει ο Σπανούλης από το σημερινό (10/3) ματς, πράγμα που έγινε και το Σάββατο (7/3) απέναντι στην Σολέ για το LNB.



Πλέον, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τον Έλληνα κόουτς σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα, την ώρα που την Πέμπτη (12/3) η Μονακό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 31η αγωνιστική της Euroleague και δεν γνωρίζει κανείς ποιος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Η περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστάει αρκετούς μισθούς σε παίκτες και επιτελείο, με το Πριγκιπάτο να προσπαθεί να εξοφλήσει μέρος των χρεών της ομάδας ώστε να διασωθεί η φετινή χρονιά.

Αυτό μπορεί να ΜΗΝ το γνωρίζατε 👇

Μονακό: Χωρίς Σπανούλη η προπόνηση - Φήμες για οριστικό διαζύγιο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.