Κερ: «Θα ήταν πιο υγιές αν παίζαμε λιγότερα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του NBA»
Σύμφωνα με τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, τα 82 παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ είναι πάρα πολλά και οι αθλητές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν με επάρκεια σε αυτά.Ακόμη κι αν δεν τραυματίζονται, είναι πιθανό να κουράζονται, να υπάρχουν ντε-φορμαρίσματα ή απλά να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και, έτσι, πολλά παιχνίδια της regular season δεν είναι τόσο… ποιοτικά.
Σε ό,τι αφορά τους συγκεκριμένα τους «πολεμιστές», συγκαταλέγονται στις ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί έντονα από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Μπάτλερ έχει τεθεί εκτός δράσης έως το τέλος της χρονιάς, ενώ ο Κάρι εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Μετά την ήττα από τους Τζαζ (119-116), ο Κερ τοποθετήθηκε για το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των αγώνων στη regular season θα έπρεπε να μειωθεί, ώστε το πρωτάθλημα να διατηρεί υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού.
«Πρέπει να παίξουμε λιγότερα παιχνίδια. Πρέπει να αφαιρέσουμε 10 παιχνίδια από το πρόγραμμα. Με το σύγχρονο παιχνίδι, με τον ρυθμό και τον χώρο, νομίζω ότι θα ήταν ένα πιο ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα αν παίζαμε λιγότερα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Steve Kerr:
— Oh No He Didn't (@ohnohedidnt24) March 10, 2026
"We need to play fewer games. We need to take 10 games off the schedule. The modern game with the pace and the space I think it would be a more competitive and healthier league if we played fewer games" pic.twitter.com/xfzHjfdtug