Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει τους αγώνες της Σπόρτινγκ με την Μπόντο/Γκλιμτ ο Ιωαννίδης

Χάνει τους αγώνες της Σπόρτινγκ με την Μπόντο/Γκλιμτ ο Ιωαννίδης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/3/2026 10:04
Σε περίπου δύο εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη στην αγωνιστική δράση, με τον Έλληνα επιθετικό να μένει εκτός αποστολής από το ταξίδι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στη Νορβηγία (11/03, 22:00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει ούτε τη ρεβάνς στην Πορτογαλία (17/03, 22:00).

Η απουσία του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Ρούι Μπόρχες, ο οποίος μέχρι στιγμής καλύπτει το κενό στην επίθεση χρησιμοποιώντας τον Ραφαέλ Νελ από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:

Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο 25χρονος φορ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στην περιοχή των πλάγιων συνδέσμων του αριστερού γονάτου του και, επειδή πρόκειται για ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο, το ιατρικό επιτελείο προτιμά να μην πάρει ρίσκο με την επιστροφή του, ιδίως από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος τραυματισμός αποτελεί υποτροπή προβλήματος που είχε εμφανιστεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.